Novice

Klinična študija: Q10 in srčne zaklopke pri psih

Natalia Druzhaeva, 23. januarja, 2019

Vabimo lastnike, katerih psi se zdravijo zaradi srčnega popuščanja, da se udeležite raziskave, s katero želimo proučiti vpliv koencima Q10 kot dodatka k prehrani na potek zdravljenja psov z degenerativno boleznijo zaklopk.

V kolikor se boste odločili za sodelovanje vas vabimo, da pripeljete svojega psa na brezplačen pregled, ki bo vključeval tudi laboratorijske preiskave. V okviru 3-tedenske raziskave boste 2 tedna dajali vašemu psu prehranski dodatek, ki ga boste prejeli pri nas brezplačno ob prvem pregledu. V času raziskave bomo vašemu psu štirikrat odvzeli majhno količino krvi.

Zainteresirane lastnike prosimo, da nam pišete na mail: nataliadruzhaeva@gmail.com z oznako “Za raziskavo koencim Q10”. V sporočilu navedite osnovne podatke lastnika in psa (ter zdravila, ki jih dobiva) in vašo telefonsko številko (lahko določite uro, ko vas lahko pokličemo).
Pokličete nas lahko tudi vsak delovni dan med 9. in 15. uro na telefon 01/4779315 (kardiološka ambulanta Klinike za male živali).

Raziskava se izvaja v kardiološki ambulanti na Kliniki za male živali pod vodstvom izr. prof. dr. Aleksandre Domanjko Petrič izr. prof. dr. Aleksandre Domanjko Petrič ter izr. prof. dr. Alenke Nemec Svete.

Nadaljujte z branjem