Spoznajte naše osebje

ana lisjak

Anja Lisjak je na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani diplomirala leta 2013 in pridobila naziv doktorica veterinarske medicine. Med študijem je delala kot študent tehnik na Kliniki za male živali. Pripravništvo je opravljala v Bolnici za živali Postojna, kjer se je leta 2013 zaposlila in delala predvsem na področju dermatologije, interne medicine, onkologije in anestezije.

Med tem časom se je pod vodstvom evropskih specialistov iz področja dermatologije izobraževala na Veterinarski fakulteti v Zurichu, redno obiskovala evropske in svetovne dermatološke kongrese ter se na evropskih in svetovnih kongresih izobraževala tudi iz področja interne medicine, onkologije in anestezije. Leta 2019 se je zaposlila na kliniki Mačja hiša v Kopru, kjer se je ukvarjala predvsem z dermatologijo in interno medicino. Leta 2020 se je zaposlila na Kliniki za male živali, kjer deluje predvsem na področju dermatologije in interne medicine.

Ob delu se je vpisala na doktorski študij Molekularne genetike in biotehnologije Univerze v Novi Gorici, kjer raziskuje na področju ustne in črevesne mikrobiote pri psih.