Spoznajte naše osebje

Maja Brložnik je diplomirala leta 2004 na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani in istega leta se je vpisala na podiplomski magistrski študij Biomedicina. Magistrirala je z delom “Pregled obolenj psov z znaki bolezni sečil”. Od leta 2006 je bila zaposlena na kliniki za male živali PRVA-K. Področja njenega dela so interna medicina, kardiologija, slikovna diagnostika, citologija in urgentna medicina. Udeležila se je več kot 150 različnih strokovnih izobraževanj, med drugimi tudi iz interne medicine, ultrazvoka, računalniške tomografije in kardiologije na European School for Advanced Veterinary Studies ter ultrazvoka, radiografije in računalniške tomografije na Royal Veterinary College v Londonu.

Je avtorica več kot 50 prispevkov na seminarjih ter kongresih doma in po svetu. Leta 2013 se je vpisala na podiplomski študij na univerzi v Luxemburgu in leta 2018 je diplomirala ter pridobila naslov EMSAVM (European Master of Small Animal Veterinary Medicine). Od leta 2016 je vpisana na doktorski študij Biomedicina. V zadnjih letih Maja Brložnik preživi veliko delovnega časa v Aziji. V Hong Kongu, Singapurju ter različnih kitajskih mestih opravlja referenčne ultrazvočne preglede trebuha in srca ter uči na ultrazvočnih tečajih.

Maja Brložnik je na KMŽ zaposlena kot zunanja sodelavka za delo v kardiološki ambulanti, dežurni službi in za ultrazvočno diagnostiko.

Članki