Na Kliniki za kirurgijo in male živali v sklopu predmeta Kirurgija z oftalmologijo izvajamo tudi vaje "Sterilizacije in kastracije psov in mačk". Da se naši študenti učijo čimveč praktičnega pristopa k našim pacientom, potrebujemo večje število živali, trenutno predvsem mačk in mačkonov (pa tudi manjše psice). 
 
Zato vas vabimo, da svojo žival naročite na poseg v okviru omenjenega usposabljanja študentov. Kirurške posege ob aktivni pomoči študentov izvajamo izkušeni kirurgi, anestezijo pa izvajajo izkušeni anestezisti. V zahvalo, da našim študentom pomagate do še več znanja, so cene posegov zelo ugodne. Za mačje samce s spuščenimi modi poseg z anestezijo stane 30 EUR, za nebreje samice pa 40 EUR. Živali morajo biti zdrave, vsekakor pa jih pred posegom rutinsko pregledamo. Ponudba je časovno omejena, posege v tem semestru izvajamo še aprila in maja. 
 
Prijave in vprašanja pošljite na e-poštni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

F
oto: doc. dr. Tanja Plavec, dr. vet. med.
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Z uporabo strani kkmz.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.