Novice

Fundacija Nelson in KMŽ – z vami v stiski

Ana Nemec, 1. septembra, 2017

Vsi si želimo, da bi bile naše živali zdrave in bi pozno starost dočakale brez večjih težav. Pa temu, žal, ni vedno tako. Hude poškodbe, kompleksne bolezni, zahtevna diagnostika in obsežni posegi ali dolgotrajna zdravljenja so del vsakdanjika veterinarjev. Trudimo se, da vsaki živali čim prej olajšamo morebitno bolečino in nato skrbniku karseda natančno predstavimo načrt diagnostike in potrebnega zdravljenja ter s tem povezane stroške. Zgodi pa se nam, da se skupaj znajdemo v stiski – vemo, kako bi bilo dobro naprej, a so predvideni stroški storitev previsoki za skrbnika.

Društvo Budni s Fundacijo Nelson in KMŽ lahko v takih trenutkih priskočita na pomoč skrbnikom psov. Željo po finančni pomoči (delno ali celotno financiranje zdravljenja psa) lahko skrbniki psov pred obravnavo naslovite na DRUŠTVO BUDNI, KOROŠKA CESTA 53C, 4000 KRANJ (mlakar.uros@gmail.com).

Obenem pa lahko vsi, ki bi želeli finančno pomagati skrbnikom in njihovim živalim pri zdravljenju, pomoč nakažete na račun SI56 6100 0001 7644 550 odprt pri Delavski Hranilnici d.d., s pripisom “Fundacija Nelson”.

Nadaljujte z branjem