Novice

KMŽ bo praznično obdaroval!

KMŽ, 9. decembra, 2019

Želimo si, da bi bil december karseda prijeten čas tudi za živali. Zato smo v sodelovanju s podjetjem IRIS in spletno trgovino www.praskalniki.si pripravili praznično obdarovanje za najbolj fotogeničnega pasjega in mačjega izbranca.

Kako lahko sodelujete?

1. V komentar te objave na kmz.si facebook strani, naložite najljubšo zimsko ali praznično fotografijo vašega psa ali mačke.
2. To objavo delite na svojem FB zidu, da povabite še svoje FB prijatelje in sledilce na FB.

Glasovanje bo potekalo od 9. do 23. 12. 2019 do 23.59 ure. “Strokovna komisija” na KMŽ bo 24. 12. 2019 izbrala eno najboljšo pasjo in eno najboljšo mačjo fotografijo. Pasjega izbranca bo razveselil darilni paket, ki ga podarja podjetje IRIS, izbrana mačka pa bo svoje kremplje brusila na novem praskalniku TOPCAT, ki ga podarja spletna trgovina www.praskalniki.si.

Obdarovanci bodo o izboru obveščeni na KMŽ FB strani.
Izbrani fotografiji bosta objavljeni na spletni strani www.kmz.si.

P.S.: Pri izboru štejejo tudi vaši “všečki” ??

Pogoji in določila o sodelovanju
1. Sodelovanje
1.1 Udeležba je brezplačna in brez kakršnih koli obveznosti za udeleženca.
1.2 Udeležba je mogoča samo v obdobju, ki je navedeno na tekmovanju.
1.3 Udeležba je na voljo za osebe, starejše od 18 let. Tisti, mlajši od 18 let, potrebujejo soglasje staršev. Vsako pomanjkanje soglasja vodi do izključitve iz konkurence.
1.4 Zaposleni na KMŽ, kot tudi partnerji za sodelovanje, vključeni v postopek obdelave ali ustvarjanja natečaja, niso dovoljeni.
1.5 V kolikor se izbranec v roku, ki ga določa sodelovanje ne odzove na obvestilo o prejemu, paket prejme naslednji izbranec.

2. Poravnava
2.1 Izplačilo nagrade v gotovini, zamenjava ali prenos na drugo osebo ni mogoča. Paket lahko prejme samo tisti, ki je izbran.
2.2 Zmagovalec bo obveščen na KMŽ Facebook strani.
2.3 KMŽ ima pravico, da podatke o zmagovalcu prenese ustreznemu partnerju za sodelovanje.
2.4 Če nagrada v oglaševani različici ne bo na voljo, bo zmagovalec od ponudnika prejel enakovredno zamenjavo.

4. Posledice kršitev
4.1 KMŽ si pridržuje pravico, da kadar koli izključi tiste, ki kršijo pogoje tekmovanja.

5. Odgovornost in vsebinska odgovornost
5.1. V primeru materialnih in / ali pravnih napak, ki jih dajejo partnerji za sodelovanje, KMŽ ne odgovarja. KMŽ tu nastopa kot predstavnik partnerja za sodelovanje in pri njih je treba uveljavljati pomanjkljivosti. Pri uveljavljanju zahtevkov za napake bo zmagovalec posredoval kontaktne podatke partnerja za sodelovanje.
5.2. Pravna odgovornost avtorskih pravic, osebnosti ali zakona o blagovnih znamkah ter drugih zakonov je izključno na udeležencu tekmovanja. Poleg tega se udeleženec zavezuje, da bo spoštoval avtorske pravice drugih in bo objavil samo svojo fotografijo, ter da ne bo nalagal fotografij, ki so v lasti tretjih oseb (ki niso izrazile soglasja za uporabo).

6. Zasebnost
6.1 KMŽ podatkov, ki jih sodelujoči objavijo na facebook za namen tega sodelovanja, ne bo uporabil za nič drugega, kot za namen izbire najboljše fotografije, objavo izbrancev ter obvestilo partnerjem te nagradne igre, kdo je izbranec.  
6.2.Udeleženec se strinja, da lahko KMŽ objavi izbrano fotografijo na spletni strani kmz.si, v članku, s pripisom imena avtorja (ime in priimek).

7. Drugo
7.1 KMŽ lahko te pogoje uporabe kadar koli spremeni brez obvestila.

Nadaljujte z branjem