Novice

Pošiljanje vzorcev v laboratorij – popoldansko dežurstvo

KMŽ, 15. novembra, 2018

Spoštovani,
obveščamo vas, da smo na Veterinarski fakulteti poskusno uvedli popoldansko dežurstvo za  hematološke in biokemijske laboratorijske preiskave krvnih vzorcev vseh domačih živali. V času od 5.11.2018 do 31.1.2019 poskusno izmenično izvajata hematološke in biokemijske laboratorijske preiskave krvnih vzorcev vseh domačih živali Diagnostični laboratorij Klinike za male živali (KMŽ) in Laboratorij za klinično patologijo na Kliniki za reprodukcijo in velike živali (KRVŽ).

Popoldanski delovni čas

15.00 – 18.00

Sprejem vzorcev

Recepcija Klinike za male živali; Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana.

Material, ki ga s hitro pošto prejmemo do 15.30 ure analiziramo še isti dan do 18 ure. Rezultate analiz pošljemo po elektronski pošti takoj po opravljenih preiskavah. Nekatere specifične analize, vezane na posamezni laboratorij se izvajajo glede na dežurno osebje. Material za specifične analize, ki ga prejmemo do 13.30 ure naredimo še isti dan, sicer takoj naslednji dan do 9.00 ure. Obrazec izberete glede na dežurni laboratorij.

Rejne živali

Končno poročilo z mnenjem pripravimo naslednji dan oz. v najkrajšem možnem času in pošljemo po elektronski pošti. Z redno pošto prejmete uradno poročilo in račun.

Izpolnjen in natisnjen obrazec pošljite skupaj z vzorci na naslov:

Veterinarska Fakulteta
Recepcija Klinike za male živali
Cesta v Mestni Log 47
1000 Ljubljana

ali

Veterinarska Fakulteta
Sprejemnica vzorcev
Gerbičeva 60
1000 Ljubljana

Prenos dokumentov

Nadaljujte z branjem