Za študente

Študentom želimo uspešen začetek študijskega leta

Nataša Tozon, 26. septembra, 2019

Spoštovani študentje

S pričetkom novega šolskega leta, na katerega se zavzeto pripravljamo, bi vam želeli izreči dobrodošlico. Želimo si, da bi se na Kliniki za male živali kar se da dobro počutili, mi pa se bomo trudili, da vam predamo čim več znanja in izkušenj ter vam študij čim bolj olajšamo.
V novem šolskem letu smo z namenom čim boljšega uspeha pripravili tudi nekaj novosti, za katere verjamemo, da vam bodo v dodatno pomoč.

Zavedamo se, da je za večino od vas delo v kliničnih pogojih lahko zelo stresno, a poklic veterinarja zahteva »trdo kožo«, veliko odrekanja in neprespanih noči, kar pa je z uspešnim zdravljenjem vsakega posameznega pacienta in zadovoljstvom lastnika tako rekoč čez noč pozabljeno. Upamo, da vas začetne izkušnje »klinika« ne bodo prestrašile, temveč samo okrepile in potrdile vašo nadaljnjo izbiro karierne poti.

Trudili se bomo, da boste pridobili potrebna strokovna znanja, tako teoretična kot praktična,  izkušnje v odnosu z živalmi, njihovimi lastniki pa tudi kolegi. V procesu učenja je nenehna strokovna in osebnostna rast ključ do uspešnega dela, zato močno računamo na vaše vsestransko sodelovanje.

Naše osnovno poslanstvo je učenje in vzgoja mladih veterinarjev, zato boste študentje ob vsakem pacientu naša desna roka.

Želimo vam uspešen začetek študijskega leta!

Nadaljujte z branjem