Novice

Ugodno: čiščenje zobnih oblog pri psu

Katerina Tomsič, 24. septembra, 2014

Če imate psa ali psičko, ki potrebuje čiščenje zobnih oblog vas vabimo, da se vključite v koristno raziskavo z naslovom Vpliv anestezije s propofolom in sevofluranom na oksidativni stres pri psih z miksomatozno degeneracijo mitralne zaklopke. Ob tem vam nudimo brezplačen pregled psa in njegove ustne votline, v kolikor bo vaš kuža primeren za vključitev v raziskavo pa še brezplačno anestezijo med posegom in ultrazvočni pregled srca, kar pomeni, da boste pri posegu privarčevali več kot 50 %. Poseg se bo izvajal na Kliniki za kirurgijo in male živali Veterinarske fakultete v Ljubljani. Za izvedbo raziskave o vplivu anestezije na oksidativni stres pri psih, bomo vašemu psu le odvzeli kri pred, med in po anesteziji, kar za odraslo žival ne predstavlja tveganja. 
 
Vašega psa bodo pregledali in zdravili vrhunski strokovnjaki – anestezijo bodo nadzorovale izkušene anestezistke (doc. dr. Alenka Seliškar, dr. vet. med. in asist. Katerina Tomsič, dr. vet. med.), stomatološki poseg pa bo opravila doc. dr. Ana Nemec, dr. vet. med., dipl. AVDC, EVDC in edina specialistka veterinarske stomatologije po programu Ameriškega kolegija za veterinarsko stomatologijo v Sloveniji.
 
Ponudba je vsekakor zanimiva. Pokličite na 040 611 617 ali pišite na katerina.tomsic@vf.uni-lj.si in dogovorili se bomo za termin.
 
Hvala in lep pozdrav,
asist. Katerina Tomsič, dr. vet. med., avtorica raziskave

V študijo trenutno ne vključujemo novih pacientov. Z veseljem pa vam odgovorimo na vprašanja o izsledkih študije in svetujemo o vključitvi v druge tekoče študije.

Nadaljujte z branjem